PRAVNO OBVESTILO

AVTORSKE PRAVICE

Teniški klub Branik Maribor © 2017. Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, zato se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna stran www.teniski-klub-branik.si je bila vzpostavljena z namenom obveščanja širše javnosti o ponudbi in aktivnostih Teniškega kluba Branik Maribor. Informacije na spletni strani so informativnega značaja, podjetje pa ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno netočnost in nepopolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki spletnih strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Teniški klub Branik Maribor, bo s skrbnostjo poizkušalo zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Pridržuje si pravice do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani kadarkoli brez predhodnega opozorila.

Kajuhova ulica 6a
2000 Maribor, Slovenija
Rezervirajte zdaj!
Kontaktirajte nas: +386 70 618 336