DAN GENERACIJ

DAN GENERACIJ
Na Teniškem klubu Branik je v soboto 30.09.2017 potekal DAN GENERACIJ TK BRANIK, kjer so srečali tenisači vseh generacij.
Osrednji dogodek dneva je bil namenjen poimenovanju osrednjega igrišča številka 5 po najuspešnejši slovenski igralki tenisa Mimi Jaušovec, ki je leta 1977 zmagala na Roland Garrosu v Parizu. Skupaj s predsednikom kluba g. Ivanom Gorjupom sta skupaj odkrila tablo poimenovano po Mimi Jaušovec. Mima je v zahvalo za poimenovanje osrednjega igrišča, klubu podarila lesen lopar s katerim je igrala in zmagala na Roland Garrosu leta 1977. Sledilo je poimenovanje častnih članov (bivših predsednikov kluba) – PRIZNANJE SO PREJELI: g. Logar Marjan, g. Florjančič Jože in g. Hvalec Franc.

 

Na dnevu generacij so se na teniškem igrišču sprva predstavili:
Selekcija pod vodstvom trenerjev kluba TK Branik (Rok, Luka, Vane in Nastja), ter predstavili svoje znanje. Nato so igrišče zavzele legende TK Branik (g. Leo Grmovšek, G.Matjaž Mulej, g. Maks Svenšek in g. Igor Košak), ki so igrali s starimi lesenimi loparji, žogicami imenovanimi zamorčki in oblečeni v več kot 50 let starih puloverje. Svoje znanje je prikazala skupina DRUMBORCI, plesne gibe so predstavile plesalke Plesne šole Pingi, sledil je srečelov malo drugače-ciljanje tarč in dvojice vseh teniških navdušencev.

 

Dodaj komentar

Vašega e-naslova ne bomo objavili. Obvezna polja so označena z *

Kajuhova ulica 6a
2000 Maribor, Slovenija
Rezervirajte zdaj!
Kontaktirajte nas: +386 70 618 336